Azora actief bij de KWaksmölle. Foto: PR
Azora actief bij de KWaksmölle. Foto: PR (Foto: PR)

Azora opnieuw verkozen tot Beste Werkgever van Gelderland

TERBORG - Azora is Beste Werkgever van Gelderland 2017-2018. Dit mag Azora roepen op basis van de resultaten van het medewerkertevredenheidsonderzoek, het zogenoemde 'Beste Werkgeversonderzoek' dat in november 2017 door Effectory is gehouden.

Van alle medewerkers van Azora heeft vijftig procent dit onderzoek ingevuld. Zij gaven Azora een werkgeversscore van 8,07, daarmee heeft Azora ook dit jaar wéér de hoogste werkgeversscore van Gelderland behaald. Het gemiddelde van de branche VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) is een 7,58. Hierdoor heeft Azora het '2-sterrenkeurmerk' toegekend gekregen door Effectory (0,3 - 0,5 hoger dan de gemiddelde score van de branche). De werkgeversscore is gebaseerd op onderzoek op volgende zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. De onderdelen waarop medewerkers Azora het hoogste scoren zijn 'Trots op Azora' en 'Gewaardeerd door Azora'.

Beste Werkgevers van Effectory en Intermediair is Nederlands grootste en meest betrouwbare keurmerk voor goed werkgeverschap. In 2017 hebben 499 organisaties deelgenomen aan het Beste Werkgeversonderzoek en zijn er 245 organisaties Beste Werkgevers geworden (scoren hoger dan het branche gemiddelde). Meer informatie en een lijst van organisaties die nog meer het keurmerk bemachtigd hebben is te vinden op de website van beste-werkgevers.nl.

Meer berichten