G-Roots komt naar Nieuwe Dijkhuis. Foto: PR
G-Roots komt naar Nieuwe Dijkhuis. Foto: PR

Swingende Black Gospel in Het Nieuwe Dijkhuis

DOETINCHEM – Het misschien wel beste black gospelkoor van Nederland treedt zaterdag 17 februari op in Het Nieuwe Dijkhuis in Doetinchem. G-Roots bestaat uit zangers en zangeressen die zichzelf al jaren bewezen hebben in de vaderlandse muziekindustrie.
G-Roots neemt de bezoekers mee naar de zwarte kerken in Amerika. Grote kans dat men de leden van dit bijzondere project al eens een keer voorbij hebt zien komen als achtergrondzangers of –zangeressen van nationale en internationale artiesten. Tijdens een groot concert van Guus Meeuwis en Anastasia of op televisie bij De Wereld Draait Door of RTL Late Night.

Eens in de zoveel tijd zoeken de zangers en zangeressen elkaar op om met G-Roots hun passie voor Black Gospel, Soulmuziek en de Blijde Boodschap met elkaar en het publiek te vieren. Met gospelklassiekers als My Fathers House en Oh Happy Day tot bewerkingen van hedendaagse hits als I still haven't found what I'm looking for. Soms verstild met alleen hun prachtige stemmen, dan weer knallend en swingend.
Het concert van G-Roots begint zaterdag 17 februari om 20.00 uur in Het Nieuwe Dijkhuis aan de Burg. Van Nispenstraat in Doetinchem. De deuren gaan om 19.30 uur open. Tickets kosten 15 euro via de website www.hetnieuwedijkhuis.nl of 17,50 euro aan de deur op de avond van het concert zelf.

Meer berichten