Glasvezel in het buitengebied van Loil

LOIL - De Kontaktraad Loil, de wijkraad Greffelkamp en de Plattelandsraad Montferland nodigt de bewoners uit voor een informatie avond over de aanleg van glasvezel in het buitengebied.

Deze avond vindt plaats op dinsdag 16 januari vanaf 19.15. uur. Bij Lara Partycentrum, Wehlseweg 34 in Loil.
De organisatie Glasvezel Buitenaf heeft het voornemen om glasvezel aan te leggen mits meer dan 50 procent van de 5690 aangeschreven adressen in de regio Achterhoek Zuid zich voor 19 februari 2018 aanmeldt.
In aansluiting op de vijf regionale informatie avonden, het beschikbaar gestelde informatiepakket en de advertenties van Glasvezel Buitenaf willen zij tijdens deze lokale avond dieper ingaan op de vragen en verdere duidelijkheid verschaffen over de gevolgen van het besluit om zich aan te melden voor een glasvezel aansluiting.
Een team van ambassadeurs en de lokale wederverkopers namens de aanbieders zullen verder informeren bij het nemen van de beslissing.
De aanwezige wederverkopers namens de aanbieders voor de particuliere aansluiting zullen zijn RobEnde Internet Services uit Loil en Montferland ICT uit Zeddam. Voor de zakelijke aansluiting is Decom Business Center uit Beek uitgenodigd. Deze lokale partijen zullen zich voorstellen en veel voorkomende vragen behandelen in hun presentatie. Daarnaast zullen zij de belangstellenden persoonlijk te woord staan dan wel een afspraak over een vervolgcontact met hen maken.
Ook kan men zich deze avond aanmelden voor glasvezel buitenaf door een abonnement af te sluiten.

Op 19 februari is de deadline en dan wordt bekend of 50 procent van de bewoners een glasvezelabonnement heeft afgesloten en de aanleg van glasvezel door gaat.
Veel informatie staat op: www.glasvezelbuitenaf.nl.

Meer berichten