Nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Achterhoek en Jong Management Achterhoek

Nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Achterhoek en Jong Management

REGIO - Na de feestdagen pakt VNO-NCW Achterhoek en Jong Management Achterhoek vol energie de werkzaamheden weer op. Kort terugkijken op het afgelopen jaar en een vooruitblik op het nieuwe jaar. VNO-NCW Achterhoek en Jong Management Achterhoek organiseren elk jaar de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst, waarin men samen met een collega-ondernemer en samenwerkingspartners kan toosten op het nieuwe jaar.

Ze presenteren de Groeiagenda VNO-NCW Achterhoek, de lobbyagenda voor de komende periode. De groeiagenda wordt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst aangeboden aan Mark Boumans (voorzitter Regio Achterhoek).
Op 10 januari is de nieuwjaarsbijeenkomst bij Theater De Storm, Haitsma Mulierweg 11 in Winterswijk. Ieder jaar ontvangt directeur Ineke van Empel 65.000 bezoekers in haar theater. Op 10 januari verwelkomen Ineke van Empel en Joris Bengevoord, burgemeester Winterswijk, de regionale ondernemers graag tijdens deze avond. De avond, die start om 19.00 uur, heeft een aantal verrassingselementen en wordt opgeluisterd met een muzikaal programma.
Na de ontvangst is er onder meer om 19.45 uur een welkom en presentatie van Jong Management Achterhoek. Afsluitend is vanaf 21.00 uur de netwerkborrel.
Aanmelden kan bij Anouska Hofman of via Ledennet. Wie een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven kent die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden, kan deze uitnodigen als introducé voor deze bijeenkomst.

Meer berichten