De Iessellander Muzikanten. Foto: PR
De Iessellander Muzikanten. Foto: PR

Nieuwjaarsconcerten door de Iesellander Muzikanten

DOETINCHEM - Voor de Iesellander Muzikanten was het aflopen jaar succesvol, met diverse concerten en veel optredens, waar de donateurs en fans van hebben genoten. Na de samenvoeging van Ieselkapel en Landerkapel was het even wennen aan elkaars ideeën en werken aan eenheid in de muziek.

Daarnaast is de kapel door financiële steun van Rabobank en het Prins Bernhard Cultuurfonds in staat gesteld de geluidsinstallatie te verbeteren, wat de klank van het orkest zeker ten goede is gekomen.
Op dit moment is de Iesellander Muzikanten zich aan het voorbereiden op de Nieuwjaarsconcerten die binnenkort worden gehouden. Nieuw repertoire instuderen en oppoetsen van bestaande nummers die wat naar de achtergrond waren verdwenen.
Naast het repeteren zijn de leden ook bezig om de donateurs te bezoeken, om contact te houden en ze weer uit te nodigen voor de concerten. Het is voor elke muziekvereniging van groot belang om een goede achterban te hebben, mensen die steunen en naar de uitvoeringen komen luisteren. Want er bestaat natuurlijk geen concert zonder toehoorders.
De Iesellander Muzikanten organiseren in het nieuwe jaar een Voorjaarsconcert op 28 april, een Najaarsconcert op 16 september en de Nieuwjaarsconcerten worden gehouden op zondag 14 januari in zaal de Kruisberg in Doetinchem, vanaf 11.00 uur. En op zondag 28 januari in zaal De Kievit in Megchelen, vanaf 11.00 uur.
De entree bedraagt 6 euro.
Donateurs van Iesellander Muzikanten, hebben vrije toegang. Wie geen donateur is, maar dat wil worden, kan dat kenbaar maken. Men wordt dan als nieuwe donateur begroet. De kosten hiervoor, bedragen 10 euro per jaar.

Meer berichten