Matt Damon lijkt in Suburbicon vader van een modelgezin in een vredig voorstadje. Foto: PR
Matt Damon lijkt in Suburbicon vader van een modelgezin in een vredig voorstadje. Foto: PR

Komedie, misdaad en mysterie

DIDAM - In Filmhuis Didam is op vrijdag 12 januari en maandag 15 januari vanaf 20.00 uur de film Suburbicon te zien.

Welkom in Suburbicon: een Amerikaans voorstadje met prachtige huizen, smetteloze tuintjes en keurige gezinnen. Vader Gardner Lodge (Matt Damon) en zijn vrouw Rose (Julianne Moore) wonen hier met hun tienjarige zoontje Nicky. Wanneer ze op een dag te maken krijgen met een gewelddadige overval, blijkt dit modelgezin een groot geheim te verbergen. Chantage, verraad en wraak nemen al snel de overhand in Suburbicon.
Tot wat zijn modelburgers in staat wanneer ze in het nauw worden gedreven? Suburbicon is het even hilarische als absurde antwoord. Gevierd acteur en regisseur George Clooney neemt opnieuw plaats in de regiestoel voor deze thriller met een scenario van niemand minder dan de broers Joel en Ethan Coen.

Filmhuis Didam is te vinden in Meulenvelden, Waverlo 2 in Didam. Meer informatie over films of het filmhuis en reserveren staat op www.filmhuisdidam.nl.
De entreeprijs bedraagt 7 euro; Vriend Van betaalt 5 euro. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Meer berichten