Jan Scholtens won het Montferlands kampioenschap tafeltennis. Foto: PR
Jan Scholtens won het Montferlands kampioenschap tafeltennis. Foto: PR

Jan Scholtens Montferlands tafeltenniskampioen

DIDAM - De 20-jarige Jan Scholtens is op donderdag 21 december in Didam Montferlands tafeltenniskampioen geworden.

Een kleine 35 deelnemers streden in de sportzaal van DSV Relax om meerdere prijzen in verschillende klassen. In de klasse A ging de finale uiteindelijk tussen de jeugdige Jan Scholtens en de geroutineerde speler Theo Sanders uit Beek, speler van het !e team van de tafeltennisafdeling van DSV Relax. In een echte thriller die vijf sets duurde trok uiteindelijk met een 11-9- overwinning in de laatste set de talentvolle Jan Scholtens aan het langste eind. Branko Mircetic werd derde in deze A-groep.
Overige uitslagen: poule B: 1e Ton Heythuizen, 2e Jan Hagen en 3e Rico Berendsen; poule C: 1e Twan Boerstal, 2e Carlo Keurentjes en 3e Henk Steinvoort; poule D: 1e Theo Huntink, 2e Jesper Rutjes en 3e Eef Wigman; poule E: 1e Berry Nas, 2e Willem van Diek en 3e Kees Wevers.
Na afloop was het nog lang gezellig in de schitterende kantine van de organiserende vereniging DSV Relax. Meer informatie is te vinden op de website van www.dsv-relax.nl.


Nieuwjaarsreceptie bij vv MvR

's-HEERENBERG - Op zondag 7 januari vanaf 14.30 uur houdt vv MvR haar traditionele nieuwjaarsreceptie. Tijdens de receptie wordt er teruggeblikt en vooruit gekeken. De vrijwilliger van jaar wordt benoemd en een aantal jubilarissen wordt in het zonnetje gezet worden. DJ RJB zal zorgen voor de muzikale ondersteuning.

Het MvR bestuur hoopt dat sponsors, vrijwilligers, leden en anderen die de vereniging een warm hart toe dragen, 7 januari in groten getale de weg naar de Boshoek zullen vinden.

Meer berichten