Kerstsfeer met de Eternal Singers

's-Heerenberg – De Eternal Singers zijn al weken druk aan het oefenen voor de geplande drie kerstoptredens. Ze vormen een zanggroep uit 's-Heerenberg die voornamelijk pop- en rockmuziek zingt, maar nu speciaal voor de kerst een mooi kerstrepertoire hebben samengesteld. De Eternal Singers zijn muzikale sfeermakers bij ieder evenement. Volgend jaar vieren ze hun 30 jarig bestaan.

Het eerste optreden is op zaterdag 9 december, op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh, waar ze te zien en te beluisteren zijn vanaf 16.00 uur. Dit is op uitnodiging van de Rotaryclub Bergh, bij de Kerstmarkt in Kasteelstad op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh.
Op vrijdag 15 december hebben ze een kerstuitvoering in de St. Martinuskerk te Gendringen van 20.00 tot 21.30 uur. Dit concert is samen met het Martinuskoor uit Gendringen en het gemengd koor uit Ulft.
Op zondag 17 december maken zij deel uit van de kerstsfeer bij Grandcafé de Snor in 's-Heerenberg. Tussen 14.00 uur en 16.30 uur zijn ze dan te beluisteren met hun gevarieerd kerstrepertoire. Bij alle optredens is iedereen van harte welkom.

Meer berichten