Fotocompilatie Q5, DJ en Volharding; Foto: PR
Fotocompilatie Q5, DJ en Volharding; Foto: PR

Live band, deejay en zestigkoppig orkest op één podiumBEEK - Zaterdag 4 november gaat er iets bijzonders gebeuren in het Montferlandse plaatsje Beek... Een eenmalige en bijzondere samenwerking tussen de band Q5 New Style, een deejay en orkest Volharding Beek.

Deze magische drie-eenheid heeft zich volgens de organisatie in Beek nog nooit voorgedaan in de wereld van amateurmuziekverenigingen in Nederland. Zaterdag 4 november kan men getuige zijn van dit spektakel, waarbij de band Q5 New Style, een dj en een 60-koppig orkest de samenwerking aangaan en samen muziek maken, elkaar afwisselen, overtreffen met solo's en nog veel meer... Het geheel wordt ondersteund door een grote led-wall, een spectaculaire lichtshow, special effects en een mooi aangeklede locatie.
Dus geen traditioneel concert maar eerder een 'ultieme muziekavond'. Een beperkt aantal zitplaatsen versterkt de echte festival 'look and feel'. Verschillende muziekstijlen ontmoeten elkaar op het podium, zoals Bruno Mars, oude disco classics en zelf een happy hardcore mix in samenwerking met de percussiegroep.
Tijdens deze bijzondere belevenis zal niemand stil kunnen blijven staan. Vanaf 22.00 uur neemt Q5 de avond na de samenwerking in zijn geheel over en kan de 'afterparty' beginnen met muziek voor jong en oud, waardoor het dak er gegarandeerd afgaat.

Kaarten voor dit eenmalige spektakel, zijn verkrijgbaar via www.volharding-beek.nl of via de Facebookpagina 'Live met Q5'. De zaal is om 20.00 uur open en het spektakel begint om 20.30 uur op het terrein nabij 't Heuveltje aan de Sint Jansgildestraat 15 in Beek.

reageer als eerste
Meer berichten