De commissie Kermis in Lengel (vlnr) Bas Kock, Mark en Marjon Römer en Wouter Giesen. Foto: PR
De commissie Kermis in Lengel (vlnr) Bas Kock, Mark en Marjon Römer en Wouter Giesen. Foto: PR

Vliegenkermis de Lengelse afsluiter van het kermisseizoen

Kermis in Lengel 2017.

LENGEL - In het weekend van 21 oktober vindt traditiegetrouw in Lengel de 'vliegenkermis' plaats, de laatste kermis in de Achterhoek.

Met behulp van de vele sponsors die zich bij de Lengelse gemeenschap betrokken voelen en de inspanningen van de commissie 'Kermis in Lengel' (foto) is het voor de organisatie mogelijk om dit evenement wederom op touw te zetten.
Dit jaar vindt op vrijdag voor de een derde maal de Teenparty plaats en ook dit jaar komt hier een gevolg aan. Op vrijdag 20 oktober kunnen de jongeren van 11 tot en met 15 jaar uit Lengel en omgeving dansen op de beats van DJ Daryl en DJ Niels.
Ook aan de portemonnee van de jeugd is gedacht; consumpties kosten deze avond maar 1,50 euro en de entree is gratis. Op zaterdagavond 21 oktober is er in de feesttent aan de Antoniusstraat een muzikaal programma. Naast lokale topband Basement treden er artiesten op als Die Tolle Leute en Double DJ's.
Voor zaterdagavond zijn er kaarten in de voorverkoop 10 euro (aan de deur 12,50 euro) via www.kermisinlengel.nl en Resto de Bongerd.


 

reageer als eerste
Meer berichten