advertorial

Koopzondag bij De Jager Meubelen in Beek

BEEK - Wegens technische fout is in Montferland Nieuws de verkeerde advertentie geplaatst van De Jager Meubelen uit Beek. Zondag 8 oktober is de winkel geopend van 12.00 tot 17.00 uur op het adres St. Jansgildestraat 37.

Bij De Jager Meubelen vindt u een divers aanbod aan kwaliteitsmeubelen voor aantrekkelijke prijzen. Zo bieden zij onder andere het woonconcept Happy@Home aan, aangekleed met decoraties van het merk COCO Maison. Op dit moment is de nieuwe herfstcollectie in de showroom te bekijken en hier is zeker iets voor u bij zodat u uw woning met kleine accenten een geheel andere uitstraling kunt geven.

De showroom is ingericht met meubelen van onder andere Gealux, Maxfurn, Haveco, Neo Style, Tower Living, Himolla, Jörgen Knudsen, Koopmans, van der Drift, Eurogross karpetten, het Anker banken. Een impressie van hun aanbod vindt u terug op de site.

Ook op het gebied van slapen bent u bij het op het juiste adres. Boxsprings, ledikanten, matrassen, matrastoppers en linnenkasten. Met veel opties in kleur, materiaal, afmetingen en prijs weet u bij De Jager uw slaapkamer compleet naar wens in te richten.

Op de website vindt u een selecte impressie van het aanbod, maar voor een compleet overzicht en het nodige advies kunt u het beste de showroom in Beek bezoeken. Zondag 8 oktober heeft u hiervoor de gelegenheid. Neem een kijkje op de site www.dejagermeubelen.nl en laat u inspireren.


De Jager Meubelen
St. Jansgildestraat 37
Beek
www.dejagermeubelen.nl
 

reageer als eerste
Meer berichten