Het Ulfts Mannenkoor concerteert in de Petrus en Pauluskerk in Ulft. Foto: PR
Het Ulfts Mannenkoor concerteert in de Petrus en Pauluskerk in Ulft. Foto: PR

Ulfts Mannenkoor opent seizoen in Ulft

ULFT - Het Ulfts Mannenkoor opent dit jaar het nieuwe seizoen met de opluistering van een eucharistieviering in de HH. Petrus en Pauluskerk in Ulft. De dienst heeft plaats op zondag 20 augustus en is voor iedereen vrij toegankelijk. De aanvang is om 10.00 uur.

Het koor brengt religieuze liederen in diverse talen ten gehore. Dit alles onder leiding van dirigent Piet van der Sanden. Het Ulfts Mannenkoor wordt op de piano begeleid door Henk Bennink.

Inmiddels heeft het Ulfts Mannenkoor ook de repetities hervat. Het koor repeteert iedere dinsdagavond in de conferentiezaal van de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Mochten er mannen uit de regio interesse hebben om een repetitie bij te wonen, dan zijn zij van harte welkom. Er wordt gerepeteerd van 19.30 tot 22.00 uur. Nadere informatie over het Ulfts Mannenkoor treft men aan op www.ulftsmannenkoor.nl of via secretaris Bert Renting, tel. 0315-683769.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>