De ponyruiters van Paardensportvereniging de Liemers zijn afgelopen weekend Gelders kampioen geworden. Foto: PR
De ponyruiters van Paardensportvereniging de Liemers zijn afgelopen weekend Gelders kampioen geworden. Foto: PR

Beekse ponyruiters Gelders kampioen

BEEK - Het ponyteam van Paardensportvereniging de Liemers uit Beek werd zaterdag 5 augustus Gelders kampioen tijdens het verenigingskampioenschap in Wezep.

Het team van de Beekse club werd overtuigend kampioen met maar liefst twintig punten meer dan de nummer twee. Sabine Evers, Jitske Schuurman, Noa Lucassen en Serra de Vries reden dressuur. Silke Riggeling, Tatum Derksen, Nanne van den Boom en Isis Niels sprongen voor het team. De amazones sleepten met deze mooie prestatie een uitnodiging voor de Hippiade (Nederlandse kampioenschappen) op 26 augustus in Ermelo binnen.
Ook individueel was er een mooi succes. Janice Timmermans werd kampioen in de klasse Z1, categorie DE met haar pony GG Hotshot.

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>