Nostalgische sfeer tijdens het Oogstfeest. Foto: Jan Meurs
Nostalgische sfeer tijdens het Oogstfeest. Foto: Jan Meurs

Oogstfeest KBO bij de Averhof

BEEK - De KBO van Beek, Loerbeek en 's-Heerenberg houdt 19 augustus het Oogstfeest. De bijeenkomst is op het buitenterrein voor de Averhof.

De voormalige bibliotheek is bijna gerenoveerd tot twee senioren woningen. De nieuwe toiletten en het buitenterrein zijn 19 augustus gereed. Het Oogstfeest begint om 13.00 uur met een woord - en communieviering. Daarna verzorgen de Diemse Zangers Mengelmoes het muzikale middagprogramma. De Gebroeders Sweers nemen de 'oogst-aankleding' voor hun rekening. Op het eind van de middag wordt de barbecue aangestoken, verzorgd door Van Moerkerk uit Loerbeek.
Voor meer informatie over deze middag aan de Pater Gerritsenstraat 5 in Beek of de KBO, kan men contact opnemen met Henk ter Voert via tel. 06-54358152 of henk@henktervoert.nl.

5 reacties
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>