Politieauto stock. Foto: PR
Politieauto stock. Foto: PR (Foto: PR)

Gereedschap en kabels weg na inbraken in schuren

MONTFERLAND - In Montferland hebben er meerdere inbraken plaatsgevonden in de afgelopen periode. Schuren in Didam en Lengel vielen ten prooi aan de onbekende inbrekers.

In een schuur bij een woning aan de Landeweer in Didam werd in die tijd twee maal ingebroken. Tussen 26 en 29 juli werden gereedschappen meegenomen en op 8 augustus drongen de inbrekers de schuur nogmaals binnen. Op dat moment werden er opnieuw gereedschappen gestolen.
Op 7 augustus zijn er uit een vrijstaande schuur aan de Antoniusstraat in Lengel meerdere oplaadkabels van elektrische fietsen gestolen. De politie is op zoek naar meer informatie over de inbraken. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Daarnaast adviseert de politie om schuren ook overdag goed af te sluiten.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>