Kunst en Kunstig met muziek, theater en exposities

ZEDDAM - Het Festival Kunst en Kunstig wordt op 30 september en 1 oktober gehouden. Muziek en exposities komen samen in het sfeervolle decor van Zeddam.

Zeddam dient voor de 21ste keer als sfeervol decor voor Festival Kunst en Kunstig. Met in het weekend van 30 september en 1 oktober een groot aanbod van kunstexposities, diverse muziekoptredens, theater en lekkere hapjes. Het festival blinkt vooral uit in Achterhoekse gemoedelijkheid en vindt plaats in wat wel het mooiste straatje van Zeddam is: de Bovendorpsstraat. Daar bevinden zich ook de bijzondere expositielocaties. Er zijn meer dan 25 exposities op het gebied van schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, keramiek en sieraden.

'Praot en pruuf plein'
Het plein rondom de Oswalduskerk wordt dit jaar omgedoopt tot 'Praot en Pruuf plein'. Bezoekers kunnen hier onder het genot van lekkere hapjes en drankjes genieten van livemuziek. Er zijn twee buitenpodia waar de muziekoptredens plaatsvinden. Het muziekgenre is zeer divers, blues, jazz en rock, muziek uit de sixties en seventies, Nederlandstalig en Achterhoeks dialect tot Franse chansons, marsen, Egerländer en swingende dansmuziek.

De cabaretgroep Enge Buren neemt op vrijdag 29 september de opening van het festival voor hun rekening. Zaterdagavond 1 oktober staan de Boetners en Old Ni-Js garant voor een avond dialectrock uit de Achterhoek.


www.kunstenkunstig.nl

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>