Slingeland Ziekenhuis, entree.
Slingeland Ziekenhuis, entree.

Bijeenkomst over COPD en hartfalen

DOETINCHEM - Longpunt de Achterhoek Doetinchem houdt op donderdag 31 augustus van 15.30 tot 17.30 uur een bijeenkomst voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. Het thema van deze bijeenkomst 'Dokter, is het mijn hart of zijn het mijn longen?' Over COPD en Hartfalen.

Het thema wordt besproken door longarts Gerrit Bosman en verpleegkundig specialist hartfalen Anneke van Anken. Omdat bij de bezoekers veel vragen met betrekking tot dit onderwerp bestaan is er voor het stellen van vragen ruim tijd ingepland.
De bijeenkomst vindt plaats in het Slingeland Ziekenhuis (auditorium), Kruisbergseweg 25 in Doetinchem.

De zaal gaat open om 15.00 uur. De deelname is gratis evenals het parkeren. Bezoekers wordt verzocht om tijdens deze bijeenkomst geen luchtjes te gebruiken.
In verband met de grote, nog steeds groeiende, belangstelling voor deze Longpuntbijeenkomsten is het van belang te melden dat de organisatie is gehouden aan een door de autoriteiten ingesteld maximum aantal bezoekers. Daarom wordt geadviseerd om zo snel mogelijk aan te melden want vol is dus vol.

Voor meer informatie en aanmelding kan men schrijven naar doetinchem@longpunt.longfonds.nl of bellen met tel. 06 – 43486657 (Jannie ter Vrugt).


Facebookpagina: Longpunt de Achterhoek Doetinchem
http://gelderland.longfonds.nl/

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>