De Fakkel podium voor verticale tango en abseilende bezoekers Spektakeltoer

Abseilen vanaf de Fakkel. Foto: PR
Abseilen vanaf de Fakkel. Foto: PR

Achterhoek Spektakeltoer op 6 augustus op DRU-park

ULFT - De Achterhoek Spektakeltoer beslaat weer één festivaldag. Deze wordt gehouden op zondag 6 augustus op het gehele DRU Industriepark in Ulft. Het programma is weer zeer gevarieerd. Er zijn ruim dertig acts en dus meer dan zestig voorstellingen en concerten. Achterhoekse artiesten en volk van verder weg, kinderen en ouden-van-dagen, ze maken muziek in allerlei soorten en maten. Straattheater is er van heinde en ver, op de skatebaan zijn voorstellingen door professionele skaters, boarders en BMX-ers.

De Fakkel (de oude fabriekspijp) komt wel zeer prominent onder de aandacht met een verticale tango en in het ICER is een Rubik-Kubus-dans te zien met gedraai en geschuif.
De organisatie hoopt uiteraard op prima weer, maar er is deze editie ook een regenscenario. De SSP-HAL kan in gebruik genomen worden, evenals het Ketelhuis, het Schaftlokaal en de Theaterzaal. In de bibliotheek is ruimte, maar ook in de hal van de DRU-Cultuurfabriek en in het ICER is er die dansvoorstelling. In het Leslokaal bij het Ketelhuis is ook al een voorstelling. Bij regen gaat de Achterhoek Spektakel Toer gewoon door en wordt het zelfs een zeer bijzondere ervaring, zo belooft de organisatie.

Abseilen
Behalve de verticale tango door een groep artiesten is het alleen op deze bijzondere Spektakeltoerdag mogelijk om te abseilen van de ruim 36 meter hoge Fakkel. Onder deskundige begeleiding en verantwoordelijkheid van Magic Outdoor Sports is het voor jong en oud mogelijk om de Fakkel aan de buitenzijde via de klimijzers te bestijgen en daarna spectaculair af te dalen.
De professionals van Magic Outdoor Sports beoordelen vooraf of zij een deelnemer geschikt achten om deel te nemen. Elke deelnemer neemt deel voor eigen risico. Deelname voor volwassenen kost 40 euro en kinderen jonger dan 16 jaar betalen 20 euro.
Elke deelnemer krijgt na afloop een speciale oorkonde met actiefoto thuisgestuurd. Het abseilen kan tussen 12.30 en 18.00 uur. Graag tot ziens op 6 augustus.


info@monumentvoordearbeider.nl
www.monumentvoordearbeider.nl
secretaris, tel. 0315-685319

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>