Pascal Rieken, Daan Blom, Wim Hendriksen (VLNR) werden gehuldigd. Foto: PR
Pascal Rieken, Daan Blom, Wim Hendriksen (VLNR) werden gehuldigd. Foto: PR

Tafeltennisvereniging MvR huldigt leden

's-HEERENBERG - Tijdens de algemene ledenvergadering van tafeltennisvereniging MvR werden enkele leden in het zonnetje gezet.

Wim Hendriksen kreeg als blijk van waardering voor zijn 50-jarig lidmaatschap een herdenkingsspeld opgestoken door penningmeester Guus Vos. Daan Blom, als competitieleider al meer dan 20 jaar bestuurslid, was dit jaar aftredend en niet herkiesbaar. Vanuit de vereniging werd hem als blijk van waardering voor zijn inzet een kleine attentie overhandigd. Pascal Rieken, de kersverse clubkampioen, kreeg een bos bloemen overhandigd ter gelegenheid van zijn 25-jarig lidmaatschap.
Het tafeltennis-seizoen loopt langzaam ten einde. Tot eind juni is nog speelgelegenheid op de maandagavond in de gymzaal van de Mariaschool, van 20.00 uur tot 21.30 uur. Het nieuwe seizoen zal op 30 augustus beginnen met een bijzonder evenement. Game11, een bedrijf gespecialiseerd in tafeltennismateriaal, zal dan in sportcentrum Laco een demonstratie- en testavond aanbieden voor alle geïnteresseerden, zowel leden als niet-leden. Aan het bijwonen van deze avond zijn geen kosten verbonden. Nadere informatie staat binnenkort op www.ttv-mvr.nl. Hier kan men ook terecht voor verdere informatie over tafeltennisvereniging MvR, zoals over de speelavonden, tijden en contactmogelijkheden.

2 reacties
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>