Schutterskoningin verdedigt titel bij De Vriendschap

's-HEERENBERG - Tijdens de kermisdagen, van vrijdag 16 tot en met maandag 19 juni, vinden bij vereniging Sociëteit De Vriendschap diverse schietactiviteiten plaats. Met het koningsschieten als hoogtepunt. Vorig jaar was het Martina Seegers gelukt om alle heren achter zich te laten en schutterskoningin van de soos te worden. Ook dit jaar zullen verschillende dames proberen om de houten vogel als eerste van zijn stokje af te schieten.

Vrijdag 16 juni start men om 17.00 uur in en rond het clubgebouw aan de Montferlandsestraat met de wekelijkse inloopactiviteiten. Nieuw is het thema 'Leer het geweer kennen'. Er kan geoefend worden met het schieten op de vogel/mast met het Hatsan luchtdrukgeweer tot het donker wordt.

Zaterdag 17 juni starten de kermisactiviteiten vanaf 12.00 uur en deze gaan door tot 22.30 uur. Iedereen is hier van harte welkom. Schutterskoningin Martina zal het eerste schot lossen bij het vogelschieten voor leden en ereleden. Verder is er lepeltjes- en baanschieten voor leden en introducés. Introducés zijn potentiële leden die vrijblijvend een kijkje mogen komen nemen en mee kunnen doen aan de diverse activiteiten. Na het installeren van de nieuwe schutterskoning of -koningin worden er ook nog twee jubilarissen gehuldigd in verband met hun veertig jarig lidmaatschap van Vereniging Sociëteit de Vriendschap.

Zondag 18 juni zijn er geen activiteiten bij Sociëteit de Vriendschap in verband met het NK Wielrennen. Maandagmorgen 19 juni beginnen wordt om 12.00 uur gestart met het lepeltjes- en baanschieten voor alle leden en introducés. De nieuwe koning lost het eerste schot. Op het terras is het tevens een geschikte plek om alle dagen te genieten van de barbecue en drankjes en met de muzikale medewerking van DJ Frank.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>