De voorstelling Dromenvanger is te zien in Amphion. Foto: PR
De voorstelling Dromenvanger is te zien in Amphion. Foto: PR

Leerlingen Muziekschool schitteren in 'Dromenvanger' de musical

DOETINCHEM - Leerlingen van Muziekschool Oost-Gelderland spelen zaterdag 1 juli om 12.30 uur in de kleine zaal van schouwburg Amphion de musical 'Dromenvanger'.

Als kind zit je boordevol dromen en wensen: musicalster worden, de wereld ontdekken, de lekkerste taarten bakken of misschien wel iets heel anders! De wereld ligt aan je voeten vol met dromen, kansen en oneindige avonturen! Maar hoe kan het dan dat van deze prachtige dromen soms niets terecht komt. Waarom komen sommige dromen wél uit? En waarom andere dromen níet?
In de musical Dromenvanger gaat Laura met haar vrienden op zoek naar het antwoord op deze belangrijke vraag. Is het mogelijk om te bereiken wat je het liefste wilt? Haar ouders hebben het constant maar over de realiteit en zo wordt Laura heen en weer geslingerd tussen haar hart –Superdromen – en haar angsten – Nachtmerries – . Zal het haar lukken om het geheim achter dromen te ontrafelen? Ook als dat misschien wel heel confronterend is?

Elène Vaye (docent Musical bij Muziekschool Oost-Gelderland en Artistiek leider Vaye Musicaltheater) maakte de musical Dromenvanger vanuit de wens om mensen te inspireren en aan te moedigen om hun dromen achterna te gaan. Een universeel thema, herkenbaar voor elke generatie. Ongeacht hoe oud of hoe jong je bent. Of je je dromen waar hebt gemaakt of (nog) niet.

De musical 'Dromenvanger' maakt onderdeel uit van het programma van de eindmanifestatie van Muziekschool Oost-Gelderland. Kaarten (5 euro voor volwassenen, 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar) voor 'Dromenvanger' de musical zijn verkrijgbaar aan de zaal, een half uur voor aanvang van de voorstelling.


www.muziekschooloostgelderland.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>