De uitreiking van de CH-ring 2016 met (vlnr) Henk Wubbels, Dorothé Hammecher, Anita Huntelaar, Willem Marks, Ben Jolink, Dirk Jan Huntelaar en Huub Kerkhoffs. Foto: Carlo Stevering 
De uitreiking van de CH-ring 2016 met (vlnr) Henk Wubbels, Dorothé Hammecher, Anita Huntelaar, Willem Marks, Ben Jolink, Dirk Jan Huntelaar en Huub Kerkhoffs. Foto: Carlo Stevering  (Foto: Carlo Stevering)

Haringparty bij Villa Ruimzicht voor 'goed doel'

DOETINCHEM - De traditionele 'De Graafschap Haringparty' wordt dit jaar gehouden op donderdag 15 juni bij Villa Ruimzicht in Doetinchem. Tijdens het evenement wordt een Achterhoeks 'goed doel' in het zonnetje gezet.

De Achterhoekse De Graafschap Haringparty 2017 is een initiatief van Betaald Voetbal De Graafschap BV in samenwerking met Rabobank Graafschap. Tijdens de Haringparty wordt de Cor Huntelaar Ring 2017 uitgereikt. De ring (en een bijbehorend geldbedrag) gaat voor het tiende jaar naar een persoon of organisatie die zich maatschappelijk opvallend verdienstelijk maakt in de Achterhoek en Liemers.
De CH-ring is ingesteld ter nagedachtenis aan De Graafschapper Cor Huntelaar en werd eerder uitgereikt aan onder meer Kanjers voor Kanjers, Bergh in het Zadel, Stichting Doelpunt, Spindo Doetinchem, Sravana en vorig jaar naar Inloophuis Oude IJssel.
Op 15 juni maakt de jury bekend wie dit jaar de onderscheiding ontvangt. De jury bestaat uit Dirk Jan Huntelaar, Huub Kerkhoffs en Willem Marks.
Deelnemers aan de De Graafschap Haringparty kunnen na een donatie meedoen aan de verloting van een vaatje Hollandse Nieuwe. De opbrengst is bestemd voor het goede doel dat de CH-ring 2017 in de wacht sleept.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>