Nikki Prein, blij verrast met haar prijs. Foto: PR
Nikki Prein, blij verrast met haar prijs. Foto: PR

Nikki Prein horecatopper van Graafschap College

DOETINCHEM - Tijdens een feestelijk Talentengala van het Graafschap College werden donderdag 1 juni in schouwburg Amphion de beste student, de beste medewerker en de beste praktijkopleider van 2017 gekozen. De winnaars zijn student Nikki Prein, docent Edwin Vermolen en praktijkopleider Sigrid Steverink van Drukwerkconcurrent.

Nikki Prein is een horecatopper. Dit zegt de jury over Nikki: "Nikki heeft bij de SkillHeroes in maart goud gewonnen en komt in oktober in het Nederlandse team uit op de WorldSkills-wedstrijden in Abu Dhabi. Ze is Nederlands kampioen Gastvrouw en loopt stage bij De Librije in Zwolle, waar ze ook uitermate tevreden over en trots op haar zijn. Nikki is een echte horecatopper!" Nikki zal het Graafschap College dit najaar ook vertegenwoordigen bij de landelijke Uitblinkersverkiezing van Ditismbo.

Edwin Vermolen wirdt geroemd als een geweldige mentor. Lovende woorden voor Edwin: "Edwin is een zeer enthousiaste docent met veel geduld en passie voor zijn vakken. Hij is een geweldige mentor; altijd enthousiast en met goede zin. Hij helpt je met alles en hij behandelt je als een collega. Hij is de 'meest chille leraar ever' en gewoon de held van de school!"

Sigrid Steverink krijgt lof toegezwaaid omdat ze mensen zelf hun talenten laat ontdekken. Sigrid is geliefd bij de studenten die bij haar stagelopen: "Sigrid is niet alleen een leuke, maar ook goede begeleider. Ze helpt je waar nodig, maar laat je ook je eigen gang gaan, zodat je zelf kan ontdekken wat je talenten zijn. Daarnaast is ze erg betrokken en kun je met alles bij haar terecht."

Podium voor talent
Het was de tweede keer dat het Talentengala van het Graafschap College plaatsvond. Een evenement dat door studenten van de opleiding Marketing en communicatie georganiseerd wordt. Cvb-vicevoorzitter Sarien Shkolnik vertelt waarom ze het zo belangrijk vindt: "We willen heel graag dat onze studenten op school hun talenten en kwaliteiten leren ontdekken: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat vind ik leuk? We stimuleren hen hun talenten te benutten. Met het Talentengala proberen we de Achterhoekse bescheidenheid te doorbreken en niet alleen talentvolle studenten maar ook goede medewerkers en praktijkopleiders een podium te geven."
 

1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>