12 geluksvogels in de prijzen, met winnares Pien derde van rechts op de voorste rij. Foto: Joke Burink
12 geluksvogels in de prijzen, met winnares Pien derde van rechts op de voorste rij. Foto: Joke Burink

Pien (7) wint fotowedstrijd over geluk

DIDAM - Twaalf gelukkige kinderen verzamelden zich afgelopen zaterdag in de bibliotheek van Didam omdat ze een prijs hadden gewonnen met de fotowedstrijd ´Wat is Geluk´, van Kiwanis.

Onder toeziend oog van wethouder Ingrid Wolsing, familieleden en bekenden, kregen de kinderen een mooie ingelijste vergroting van hun foto, een bon voor het Filmhuis en een bijzondere verjaardagskalender. In die kalender zijn namelijk alle winnende geluksfoto´s afgebeeld. "Daardoor helpen de kinderen ook mee aan een beetje geluk voor andere kinderen", zegt Lindy Ward van Kiwanis. De kalenders worden namelijk voor 10 euro verkocht en van de opbrengst kan Kiwanis Montferland weer veel goeds doen voor kinderen die een beetje steun goed kunnen gebruiken.

De hoofdprijs, een tablet, ging naar de zevenjarige Pien Lenderink en werd geschonken door Do-It Automatisering. De natuurminnende Pien had een foto van haar tulpen in de tuin gemaakt. "Van die mooie rode kleur word ik altijd heel vrolijk", zegt Pien. Pien zal in de toekomst vast nog veel meer mooie plaatjes gaan maken, ze wil namelijk fotograaf worden. Het begin is er.

Kalenders zijn te bestellen via de website: www.kiwanismontferland.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226853&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=montferlandnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=594,694,703,704" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>